Υπηρεσίες

Με τον όρο Αισθητική Οδοντιατρική αναφερόμαστε στο σύνολο των εργασιών που απαιτούνται να γίνουν συνήθως στην πρόσθια περιοχή άνω-κάτω γνάθου με σκοπό τη δημιουργία ενός συμμετρικού, λειτουργικού και καλαίσθητου οδοντικού φραγμού...

περισσότερα

Η εμφάνιση των εμφυτευμάτων στην οδοντιατρική αποτέλεσε σταθμό για την εξέλιξή της. Πρόκειται για μία πολύ καλά τεκμηριωμένη και προβλέψιμη μέθοδο αποκατάστασης ενός ή περισσοτέρων απολεσθέντων δοντιών.

περισσότερα

Τα ενδοδοντικά θεραπευμένα δόντια (απονευρωμένα) συχνά έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της οδοντικής ουσίας. Για την αποκατάσταση αυτής χρησιμοποιούμε άξονες υαλονημάτων σε συνδυασμό με ανασύσταση ρητίνης. Οι άξονες λειτουργούν σαν «κολώνα» και συγκρατούν τη ρητινώδη ανασύσταση.

περισσότερα

Εξαγωγή είναι η αρχαιότερη οδοντιατρική θεραπεία και περιλαμβάνει την οριστική αφαίρεση ενός δοντιού από το φραγμό. Δόντια που χρειάζονται εξαγωγή είναι δόντια με κακή πρόγνωση λόγω εκτεταμένων μη αναστρέψιμων βλαβών που φέρουν, λόγω αυξημένης κινητικότητας, λόγω καταγμάτων και για ορθοδοντικούς λόγους.

περισσότερα

Τόσο οι στεφάνες όσο και οι γέφυρες συγκολούνται με μόνιμη κονία και δε μπορούν να αφαιρεθούν ,προσομοιάζοντας έτσι τη φυσική μας οδοντοφυΪα. Η στήριξή τους γίνεται είτε σε φυσικά δόντια είτε σε εμφυτεύματα.

περισσότερα

Με τον όρο ενδοδοντική θεραπεία εννοούμε την οδοντιατρική πράξη που αποτελεί λύση σε δόντια που ο πολφός τους βρίσκεται σε φλεγμονή(πολφίτιδα) ή έχει χάσει τη ζωτικότητά του.

περισσότερα

Ο γνωστός σε όλους μας καθαρισμός των δοντιών αποτελεί μια ανάγκη που πρέπει να γίνεται 1-2 ετησίως κυρίως λόγω της τρυγίας(«πέτρας») που δημιουργείται στα δόντια και αιμορραγίας των ούλων κατά το βούρτσισμα.

περισσότερα