Πολιτική Ραντεβού

Ακύρωση ραντεβού

Πώς ακυρώνω το ραντεβού μου;

Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου με τους εξής παρακάτω τρόπους:

1.Τηλεφωνικά, καλώντας το στο ιατρείο στο 2681024270

Πώς θα ξέρω ότι το ραντεβού μου έχει ακυρωθεί;

Είτε πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά την ακύρωση του ραντεβού σου θα λάβεις email ότι το ραντεβού σου έχει ακυρωθεί επιτυχώς. Ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο γιατρός.

Ποια είναι η πολιτική για την επιστροφή χρημάτων εάν έχω προπληρώσει ηλεκτρονικά το ραντεβού μου;

Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σου στην περίπτωση που έχεις προπληρώσει ηλεκτρονικά το ραντεβού σου θα πρέπει να έχεις προχωρήσει στην ακύρωση αυτού έως μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη ώρα. Το ιατρείο αναλαμβάνει τη διαδικασία επιστροφής ποσού και η εκκαθάριση εξαρτάται από την τράπεζα σου. Το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο (100%) στην πιστωτική κάρτα που πραγματοποιήθηκε η κράτηση ραντεβού.

Πολιτική Ακύρωσης Ραντεβού

Το ραντεβού σου θα πρέπει να ακυρωθεί ή να αναπρογραμματιστεί έως και μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία & ώρα που έχεις λάβει στο επιβεβαιωτικό email. Αυτό επιτρέπει σε άλλους ασθενείς να προγραμματιστούν σε αυτό το ραντεβού. Εάν δεν προσέλθετε στο ραντεβού σας χωρίς να επικοινωνήσετε πριν με το ιατρείο μας εντός της απαιτούμενης προθεσμίας, αυτό θεωρείται ένα χαμένο ραντεβού. Στην περίπτωση που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακύρωση και δεν έχεις εμφανιστεί στο προγραμματισμένο ραντεβού ενδέχεται να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από το ιατρείο.

Επιπλέον, εάν ένας ασθενής καθυστερήσει περισσότερο από 20 λεπτά χωρίς προηγούμενη έγκαιρη ειδοποίηση, τότε ανάλογα με την προβλεπόμενη διάρκεια του προγραμματισμένου ραντεβού του , θα έχουμε ή την μη ολοκλήρωση της προγραμματισμένης θεραπείας μέσα στα χρονικά περιθώρια που μας απομένουν για το συγκεκριμένο ραντεβού ή την μη πραγματοποίηση του ραντεβού.

Εάν παρατηρηθούν αυξημένες ακυρώσεις ή μη εμφανίσεις στα προγραμματισμένα ραντεβού χωρίς ειδοποίηση τότε διατηρούμε το δικαίωμα αποκλεισμού από την υπηρεσία όπως ορίζεται από τους όρους χρήσης.